Over ITabc

ITabc is een klein en zelfstandig ICT bedrijf opgericht in 2004.

Al ruim 5 jaar verlenen wij ICT diensten aan het midden- en kleinbedrijf. In de eerste jaren van ons bestaan waren wij vooral gericht op het uitvoeren van ICT beheer. Ons dienstenportfolio hebben wij sinds die tijd aanzienlijk uitgebreid en aangepast aan de ontwikkelingen. Een compleet overzicht van onze diensten vindt u hier.

De ontwikkelingen op het gebied van de elektronische informatie en communicatie voorzieningen volgen elkaar in een steeds sneller tempo op. Het is voor kleine zelfstandigen, start-ups of andere bedrijven in het MKB bijna niet meer te doen om deze ontwikkelingen te blijven volgen. De ICT wordt ook steeds complexer.

ITabc bezit de benodige kennis en ervaring om u op het gebied van de ICT te ondersteunen. Of het nu gaat om advies, het oplossen van problemen, webdesign of ad interim IT management. Wij nemen u de ICT zorgen graag uit handen, zodat u zich kunt richten op uw kerntaken.

Wilt u eens nader kennismaken, van gedachten wisselen of van onze diensten gebruik maken neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wilt u weten hoe onze klanten de dienstverlening ervaren? Lees dan de referenties.